Lupasin kirjoitella tästäkin keikasta - aiemmin kritisoin Nokian Eden-kylpylää ja nyt sitten kokemuksia Bomban kylpylästä.
HUONOT:
- Huoneet olivat hämäriä, ei nähnyt esim. lukea (minua ei haitannut, joitain kyllä), katossa ei ollut lamppua ollenkaan
- Nettisivuilla kylpylä näytti ihan isolta ja hienolta, totuus oli toinen, eli yksi allas, joissa pari hierovaa pistettä, yksi lämmin poreallas, ulkoaltaalle piti mennä ovesta ensin ulos ja sitten vasta laskeutua altaalle (jäätävä viima, joten eipä käyty kuin tutustumassa)
- Pieni Rosso-kuppila vastaanoton vieressä - yllätys yllätys - gluteenitonta tarjontaa oli yksi ainoa - kinkkupiirakkaa (joka oli aika rasvainen, kohtuuhyvänmakuinen kuitenkin)
- Ruokailu oli Bomba-talolla kävelymatkan päässä (ehkä 300-400 metriä?). Tie oli aivan hirveä sinne - muhkurainen ja jäinen, hiekoitusta vain nimeksi. Lisäksi tie oli huonosti valaistu, ettei nähnyt mihin astui. Mummoa, päivänsankaria 75 vee, talutimme topakasti käsipuolesta, ettei olisi kaatunut - vaikka itselläkin oli taiteilemista pystyssä pysymisessä.
- Ruokien merkintä oli hoidettu kahdella isolla tekstillä (=plussaa) olevalla kyltillä, esim. punajuuripateen tunnistin ulkomuodosta, mutta joitain en, lisäksi koppasin toisen lapun matkaani, että muistin, mitkä nyt oli gluteenitonta mitkä ei.....samoin mummolla laktoosiongelma.... - MIKSI ei voi laittaa joka ruokalajin eteen isokokoista lappua, jossa selvästi sanotaan, mitä ruokalaji on, ja GL ja L - perunat tunnistan kyllä itsekin :)
- Leivissä oli valikoima aika hyvä, karjalanpiirakoita, vatruskoita, tavallista......jaahas, missäs se gluteeniton onkaan - kysyessäni tarjoilijalta asiasta, totesi yks´kantaan, että ei ole gluteenitonta leipää...huohhhhh...
- Tony Montana oli ruokailun jälkeen esiintyjänä - lapset läksivät kylpylän puolelle ja me aikuiset jäimme tanssimaan. Tarjoilija tulee sitten laskun kera ja 10 euroa perittiin maksua meiltäkin - yleensä monissa paikoissa on käytäntö, että hotelliasiakkaat eivät tarvitse maksaa...hmmm.....
- Aamupalalle taas kävelymatka (kesällä se on varmaan ihanaa, järven rannalla jne...mutta nyt oli niin kova viima, ettei tehnyt yhtään mieli vilkuilla mihinkään ja vielä se liukkaus!)
- Bombatalon sisäänkäynnin edessä oli joku (luulisi, että henkilökuntalainen) viskannut maahan maton JA VERISEN lakanan tai pöytäliinan! - oikein tuli ellottava olo näkymästä - mikähän ihmeen järki tuossa oli - jos jonnekin olis viskannut tuon, niin takaoven puolelle tms....
- Aamupalalla kysyin taas gluteenitonta leipää - tarjoilija sanoi, että hetkinen, minä tuon teille (tiskin alta varmaan :)) - toi yhden piirakan ja yhden vaalean leipäpalan.

HYVÄT:
Yhdessäolo, mummolle sopiva kylpylän koko, kylpylähotellin hinta ei niin suuri kuin isommissa paikoissa...

Olipa valitusta kerrakseen, mutta taidan laittaa tuonnekin palautusta joistakin asioista....Hyvää keskiviikkoa kaikesta huolimatta - olen siivonnut about, joulukortit pinossa odottamassa postiin vientiä, joulutontut jo osittain laitettu, jouluenkelit ym...kuistin parvekelaatikoihin laitettu tonttuloita yms...

Joulutontut jo hiipii, ikkunoista liekö kurkkii, jouluvalot kimmeltää, musiikki niin herkistää...