Jehkottaren haasteen luonnos olikin sanallinen, konseptin laati itse Taru - Jehkotar - piti tehdä itselle kortti kauniin paperin kera. Kiitos syventävästä haasteesta!
Haaste olikin yllättävänkin mielenkiintoinen ja näissä mietinnöissäni meninkin syvälle itseeni!
Aloin miettimään tätä vaikeaa vuotta, traagiset kuolemantapausmenetykset, katto-oikeudenkäyntimme, pojan koulukiusaamiset, minun sairaudet....
Siitä se ajatus sitten läksi - tein itselleni kortin - sydän on vuosi, joka on jaettu neljään osaan, 1.jakso aika onnellista aikaa, pientä epäonnea jne - värinä sydämen punaista ja vähän tummia tunteita, 2.jakso suru ja toinen traaginen suru - mustaa myrkkyä sydämessä, raskasta oloa, elämä tuntuu olevan vain surua täynnä (tuossa parhaiten näkyvissä oleva musta sydämenpuolikas)  3. jakso vähän jo ilon punaista, raskasta oloa kuitenkin ja 4. jakso - täyteläistä punaista - sydämen toipumista, tunteiden tasaantumista, surun ollessa läsnä, mutta jo hallittavissa...
Tuo "lista" on sitten tulevan vuoden toivomus-kehotuslista  (yritin tehdä siitä sellaista,  miten ennen vanhaan luettiin näitä voudin määräyksiä jne eli rullalla)

Muoks - kommentteissa monet ovat sanoneet korttia ajatuksia herättäväksi ja se on hyvä - itse kukin voisi välillä syventyä itseensä ja elämäänsä - itselle (tämän haasteen myötäkin) virisi ajatus työstää tätä vuotta sanallisesti ja purkaa näin mielen syövereitä - katsotaan saanko tuotosta syntymään!

2160905.jpg

2160912.jpg