Taru eli Jehkotar teki ihanan ja mieltä sykähdyttävän haasteen, johon tartuin todella mielelläni. Tein kortteja TAYS:n lastenosastolle - heillä juhlitaan joka kuukausi uudesta etapin saavuttamisesta.
Itsekin olen kokenut sairaalamaailman tuolta kantilta. Juho syntyi hätäsektiolla ja vietti ensimmäiset päivänsä letkuissa ja piuhoissa - muistan aina tämän asian varsinkin hänen syntymäpäivänään - elän ne hetket ja ajatuksen, että mitä jos olisi käynyt toisin, mitä jos olisimme menettäneet tärkeimmän aarteemme... joten senkin takia tämä haaste on minulle mieleinen ja tunne, että voi jotain pientä edes tehdä näiden vauveleiden hyväksi - ei löydy edes sanoja siihen lämmön tunteeseen!

Tein samalla useamman korttia ja vielä näille tätä arvokasta työtä tekeville ja vanhemmille tein kiitoksen, eihän näistä tullut mitään, hämärähommissa kun tekee näitä kuvauksia - en revi enää kuorta auki - sehän se lähetys on pääasia eikä kuvaaminen! Jos saan muokattua näitä, niin tulee parempia otoksia...tai sitten ei :) Muoks. nyt sain vähän parempia otoksia ja taidan tehdä lisääkin korttiloita sinne, tuntuu ihan kivalta tuo askartelu :) - ja sen askartelun tarkoitus!!!

2178428.jpg 2178430.jpg

2178435.jpg

2178439.jpg 2178425.jpg
 Tuo viimeisin on kiitos- ja tsemppauskortti koko henkilökunnalle ja vanhemmille...