Siskoni soitteli tiistaina, joskos he tekisivät yllätysvisiitin tanen synttäreille, 20.8. keskiviikkona varsinainen päivä ja silloin ei ollut ketään tulossa kylään. Bulgariaanhan oli kutsuttu kaikki onnittelijat, mutta nyt vähän naapureita kutsutaan viikonlopuksi yms.

Ukkoin ilme oli hyvä, kun siskoni ja miehensä pöllähtivät sisälle! Tane sanoi aavistelleensa, että joku tulee ehkä, kun siivoilin ja laittelin paikkoja (se kuvastaakin minua - eli laiska siivoamaan, innokas sotkemaan, askartelemaan ym paljon kivempaa kuin siivoaminen!!)...mutta arveli, että jos joku Jyväskylässä asuva frendi tulee....nämä tulivat Vääksyn läheltä, joten matkaa 1,5 tuntia...

Siinä sitten onniteltiin, juotiin kuohuvat, kaffiteltiin ja syötiin minun epämääräistä täytekakkua. Käytiin Tanen kanssa keräämässä metästä vadelmat maanantaina. Koskas en ole mikään leipuri Hiiva, niin kakku oli tyypillistä minua - päällimmäinen kerros hieman kuivakka ja alin kerros ehkä hieman liian kostea....huohhhh...mutta pääasiahan oli, että hammas pystyi siihen :))))