Anu ja Marjut haastoivat minut Omituisten Otusten Kerhoon. Kiitos siitä - vai mitähän tähän pitäisi sanoa :)
Eppäilenpä vahvasti, että olen just tähän kluppiin sopiva!

Tehtävänanto: "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Pitäkeepä punteistanne kiinni, tässä tulloo:

1. Siivoan sitten kun siivoan - siinä menee vain älyttömästi aikaa, kun unohdun lukemaan kaikkia lehtiä, selaamaan askarteluvehkeitäni, muistelemaan pojan vauva-aikaa (jos erehdyn avaamaan vaatekomeron, jossa roikkuu hänen eka saamansa vauvahaalari - ei kai sitä voi minnekään laatikkoon tunkea....ai ai pitäisiköhän mennä sitä taas katsomaan)

2. Tuosta siivouksesta tuli mieleen, että kotona minulla on kyllä yleensä aina aikamoinen kaaos, mutta töissä (toimistotyö) minulla pitää olla kynät, nitoja, paperit viimeistään kotiinlähtiessä viivasuorassa eikä yksikään esine saa ajelehtia (jota ei isäntä kyllä usko millään, kun katsoo kotikaaosta)

3. Tämähän on se tyypillinen tapa: minun pitää sen miljoona kertaa tsekata ulko-ovi, avaimet, kännykkä.....

4. Laulan itsekseni tai ääneen kotona virsiä - välillä oikein ponnekkaasti - tai sitten toinen ääripää eli rokkia tai jotain muuta...

5. Ja siitä taas pullahti mieleen, että myös hupsuttelen kotona, tanssin ja "koketeeraan" ja kuvittelen, että olen niin maan perusteellisen hyvä siinä :)

Että tällaista - ja onhan niitä kaikenlaisia muitakin - mutta nyt piti tämä tehdä, kun on jäänyt rästityönä :)

Haastanpa seuraavat persoonat - otin haasteeseen erilaisen kannan eli haastankin myös sellaiset, jotka eivät "päältäpäin" tunnu omituisilta,hih - siksipä haluankin haastaa heidät kertomaan, onko niitä omituisuuksia vai onko julkisuuskuva todellinen :)

elikäs:

1. Aija - vaikutelma täydellisyydestä, kuvan perusteella lempeä ajattelija - löytyykö myös rölliominaisuuksia :)

2. Pappipuikoissa - mielenkiinnosta myös, mitäs pappisimmeisellä löytyis röllejä :)

3. Jehkotar-Taru - sinussa näyttäisi valokuvan perusteella olevan särmää, joten löytyykö röllejä :)

4. Carita - Sinuthan olen nähnytkin niperrysmiitingeissä, sinussa tuntuu olevan sellaista ihanaa räväkkyyttä, joten eiköhän sieltä löydy myös rölliä :)

5. Tia - löytyykö sinustakin rölliä, vaikka linssin kautta kuvattuna - ainakin kuva-arvoituksesi osoittavat sinussa potentiaalia :)