Koska blogini saavuttaa kunnioitettavan yhden vuoden merkkipaalun 12. LOKAKUUTA 2008, julistan täten seuraavaa:

Tänä armon vuonna 2008  12.lokakuuta on tullunna yksi vuotta siitä, kun sain yhden lukuisista mielenhäiriöistäni ja päätin perustaa oman blogin. Mistäs tällaiseen johtopäätökseen tulin johtui siitä, kun kesällä 2007 löysin askartelijoiden ihmemuailman, Ihan Itse ja Askartelukammari -merkillä varustetut nipertäjien foorumit. Sieltä bongasin monen monen immeisen blogeja ja ihastuin tähän kylttyyrimuotoon. Niitä aikani selattua, iski oikealta etukulmasta mojaus ja päätinpäs itsekin liittyä joukkoon tummaan ja vaaleaan. ja kuten tällaisena nörttinä (eli ei) voi hyvinnii arvata, tuli monesti knockoutteja ja pienempiä kolhuja ja homma meinasi kuivua suorastaan käsiin.
Sitten tämän vuoden puolella päätin taas, että joha ny o piru sano rannanjärvi (paitti että se olin ma), että kyllähän tämä on opittava, jos kuitenkin omistan sellaiset vehkeet kuin aivot (jota asiaa olin kyseenalaistanut useasti myös tämän asian tiimoilta). Ja siitä se sitten pikku hiljaa lähti homma rullaamaan, opin pläjäyttämään kuvia esille ja kaikkea ihqua muutakin. Sitten vielä iski tuo leimailu totaalisesti....

JOTEN TÄSSÄ TEHTÄVÄSI:

1.  paas kirjoittaen hyvä VITSI/TARINA/MIETE  tms.

     tai             
2. jos ei vitsi- tms. suoni syki, niin laita 

    GLUTEENITON  RESEPTI

    tai
3. jos ei sekään natsaa, niin joku mieltäpiristävä sananen.


Tuo keliakia-homma on siksi, koska juuri sain kuulla minulla olevan sellainen eikä hajua HYVISTÄ resepteistä, niin ajattelin teidän voivan auttaa siinä asiassa, joko nyt tai myöhemmin :)

Vihellän pelin poikki tasan 12.10.2008  klo 09:42 eli ekan postaukseni h-hetkeen.  Kiva olisi myös kuulla, mistä BONGASITTE tämän arvonnan...Kehittelen sitten jotain mukavaa arvottavaksi kaikkien kesken - joko askarteluun liittyvää tai persoonalle muuta sopivaa :)
                       JA EIKUN OSALLISTUMAAN !!!