neli__liukastuminen__25054b.jpg

Eilen meinasi matkani töihin päättyä - kaatua muksautin keskelle suojatietä - onneksi ei tullut autoja! Kävelin reippaasti ja yks´kaks huomasin ihailevani taivasta. Onneksi on hieman tuota takamusvarastoa ja vähän paksumpi takki, se suojasi...kädetkin täräytin kanveesiin ja niskoissa kuului "niks".

Siitäpä sitten kampemaan pystyyn ja yli suojatien. Matka jatkui kokeillen käsiä ja jalkoja, pelitti, niskoja kuulostelin myös, mutta mummokävelyä taivalsin pienen matkani töihin. Niska oli jotenkin jäykkä, mutta ei siitä (ainakaan vielä) ole mitään suurempaa seurausta - jollei sitten vielä myöhemmin tule jotain after darkia :)))

Että tällaista tällä kertaa, kivalta näytti kyllä taivas, mutta välttämättä en halua siitä tuosta näkökulmasta tirkistellä! Toiveikasta Torstaita kaikille, yrittäkää pysyä tolpillanne!

Muoks. Taisikin kolahtaa kunnolla, kun en muistanut mainita, että poikani kaatui myös eilen, pyörällä kouluun mennessään - onneksi hänellekään ei mitään isompia, rutussa polvi, mutta muuten ok. ONNEKSI pitää kypärää, vaikkei nyt päähän kopsahtanutkaan (jotain olen sentään saanut opetettua...)